Despised Icon poszedł w rozsypkę. Strona: 1

Despised Icon poszedł w rozsypkę Dodano: 2010-04-08 22:19

szkoda, zacząłem ich lubić

Dodano: 2010-04-09 08:08

Gówno ! Nudziarze, męczyli bułę strasznie, w ogole mi ich nie szkoda, jedną miałką kapelę mniej :]

.

Dodano: 2010-04-09 08:46

oj pierdolisz ze głowa boli, lepiej znajdź w końcu jakiś ciekawy old skól :-D

Dodano: 2010-04-09 09:03 Zmieniono: 2010-04-09 11:47

A słuchałeś już Funebrarum i Slugathor ? Do tego pierwszego nawet sie przekonałem, ale Slugathor nie leży mi w ogóle.

A co do Despised icon - co Ty w nich widzisz ? Męcząca muza jak cholera, słuchając jej odechciałoby mi sie wszystkiego co lubie :/

.

Dodano: 2010-04-09 23:33

Harlequin napisał(a):
A słuchałeś już Funebrarum i Slugathor ? Do tego pierwszego nawet sie przekonałem, ale Slugathor nie leży mi w ogóle.

A co do Despised icon - co Ty w nich widzisz ? Męcząca muza jak cholera, słuchając jej odechciałoby mi sie wszystkiego co lubie :/

Funebrararum jeszcze nie słyszałem, niedługo obczaję i wyrażę opinię, Slugathor słuchałem po łebkach i mnie wymęczyli, poza kilkoma lirycznymi solówkami ala wczesny Paradsie Lost grają mega kupiasty old skól jak na mój gust. podobne wrażenia mam po odsłuchaniu Father Befouled. Nie wiem jaki jest sens kultywowania starej szkoły dusznego death metalu gdy robi się to w nieudolny sposób? To już wole posłuchać sobie jakieś słabej płyty Incantation, oni przynajmniej zjedli na tym zęby i robię to choćby poprawnie hehe. Jak się okazuje na poletku dusznego modern old skóla robi się duszno i powstają kapele z dupy, ale ile razy już to przerabialiśmy? :-D
Wracając do Despised Icon. Co w nich widzę? Szczerze, poznałem ich muzę jakiś miesiąc temu dopiero, przyciągnął mnie klip, kolesie wyglądają na nim jakby grali hip hop, totalny luz i wyjebka, a napierdalają solidny death core. Dotarło to do mnie dopiero po którymś razie. Spontan, luzackie podejście, bez gniewnego napinania, smutnych makijaży i strojów i min jakby srali a nie grali :-D, technika, szybkość, dystans do siebie, i radość z grania, szczerość w przekazie – tak odbieram ich muzykę i trafia ona do mnie. 

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło